Varmt välkommen till ask4life!

Behöver du någon är närvarande och lyssnar på dig? Behöver du få bättre förståelse för ditt liv och dina relationer och undersöka om du behöver förändra något? Är du i behov av att få stöd i att möta och hantera dina känslor?

Jag ser människan som en helhet där kropp, behov, tankar, känslor och själ samspelar. Som SER-terapeut jobbar jag med samtalsterapi, energiflödesandning (andningsterapi) och  regressionsterapi. Under fliken terapi finns mer information om de olika terapiformerna.

HUR vi andas har också stor betydelse för hur vi mår. Vid oro, rädsla, smärta, stress är andningen ofta snabb och ytlig vilket påverkar vår kropp, våra känslor och tankar. Genom att bli medveten din andning och andningsträna kan du förbättra och utveckla din andning för att må bättre. En optimal andning kan lugna ner både oroliga tankar och en stressad och spänd kropp. Det också leda till att man sover bättre, syresätter sig bättre, får mer energi vilket leder till att man mår bättre.

Som instruktör i medveten andning erbjuder jag enskild andningscoachning, kurser och föreläsningar. Under fliken medveten andning kan du läsa mer. 

All förändring börjar med ett första steg.

Jag ser fram emot att möta dig! 

Anna Sundkvist Kräutner

/Diplomerad SER-terapeut och certifierad instruktör i Medveten Andning 

 

Kontaktuppgifter:

ask4life |E-post: info@ask4life.se |Mobil: 070-30 80 602|Pilgården 1, 652 28 Karlstad