Om mig

Jag heter Anna Sundkvist Kräutner och startade företaget ask4life 2012, efter avslutad utbildning till SER-terapeut. Anledningen till att jag började utbilda mig till terapeut var att jag ville hjälpa andra, men ganska snart insåg jag att jag själv hade mycket att jobba med, eftersom jag varit med om barndomstrauma som påverkat mitt liv.  

Jag har provat olika terapier under åren, men det var först när jag började utbildningen till SER-terapeut på Akademin för SER-terapi i Helsingborg som jag genom samtalsterapi, regressionsterapi och energiflödesandning kom i kontakt med alla mina känslor som jag så länge hade tryckt ner. Ilskan och presteraren som så väl hörde ihop med mig, tog också väldigt mycket energi. Det var en oerhörd lättnad att hitta och utveckla andra delar av mig som jag trivs bättre med och som gör att jag är mer hel.

2014 upptäckte jag Medveten Andning eftersom jag insett vilken kraft andningen är genom att ha lett kurser i energiflödesandning. Då medveten andning påverkade min hälsa positivt utbildade jag mig till andningsinstruktör för att kunna hjälpa andra. Min tidigare stressade kropp, med en hjärna som gick på högvarv, ledde till att jag sov dåligt, hade spända käkar och bettskena. I kombination med det led jag av astma och allergi och tinnitus. Tack vare medveten andning har många av mina symtom försvunnit.

2016 utbildade jag mig till Spa för själen arrangör som är en metod för återhämtning under tystnad. Ytterligare ett sätt för att lugna ner en stressad kropp och själ.

Jag ser människan som en helhet, där kropp, andning, behov, tankar, känslor och själ samspelar.

Jag tror sällan på quick-fix utan mer på de små, små stegen framåt som med tiden utvecklas till något stort. Det svåra är inte prova nya saker utan att hålla i det som känns bra för en.

Jag ser fram emot att möta dig!