Klienter berättar

”Kommit till många viktiga insikter genom att Anna på ett otroligt inkännande och varmt sätt hör det jag egentligen säger och fångar upp det jag behöver ha hjälp med att lösa, som jag själv inte ser eller förstått och då inte kan förändra på egen hand. Genom samtalet som ger insikt, acceptans och förståelse i varför jag reagerar, känner eller beter mig på visst vis, ges jag också råd och verktyg för att komma vidare och ifrån saker som tynger, som är anledningen till att jag sökte samtalsterapi. Går alltid därifrån med mindre belastning på axlarna än jag kom dit med. Rekommenderar Anna starkt för dig som är i behov av att skapa förändring, hantera bekymmer, sorg eller livskris”

”Jeg er takknemlig for regresjonene med Anna. De har gitt meg en dyp forståelse av min fortid og hvor mine mønstre kommer fra. Jeg merker at jeg kjenner meg friere. Som en frisk start på livet!”

”Kan rekommendera denna kurs i medveten andning till andra som har en stressad vardag, täta luftvägar, dålig sömn pga snarkningar och andningsuppehåll. Jag sover numera utan andningsuppehåll och snarkningar. Är mer utsövd. Andningen hjälper mig vid fysisk aktivitet då pulsen blir lägre och kroppen lugnare.”