Medveten andning

Är du nyfiken på din andning och vill förbättra den? Många av oss har en andning med stor förbättringspotential. Vi är ofta omedvetna om att vår andning har försämrats. En försämrad andning kan bli varaktig och leda till både psykisk och fysisk ohälsa. Hur vi andas speglar våra tankar, känslor och kropp. Genom att bli medveten om sin andning och börja andningsträna, kan du förändra och förbättra hur du andas för att må bättre. En optimal andning kan leda till bättre sömn, mer energi, ökad syresättning, förbättrad astma, mindre oro och ångest. Genom medveten andning kan du även sänka din stressnivå i kroppen, så att du lättare kan hantera de utmaningar som du ställs inför.

Boka enskild andnings coachning

UPPLÄGG:

Vi träffas tre gånger och en timme per tillfälle. Första gången ses vi fysiskt, andra och tredje gången är det möjligt att ses digitalt. Tillsammans bestämmer vi de tider som passar.

Medveten andning är ingen quick-fix, som ger resultat direkt, så för att lära kroppen att andas bättre behöver du träna i 28 dagar. Du får kunskap om hur du ska andningsträna hemma mellan träffarna och hur andningsverktygen används. Du får stöd och stöttning i hur du kan komma igång och hitta rutiner för träningen. Du väljer den nivå på träningen som passar dig.


Du får även tillgång till digitala föreläsning om medveten andning att titta på hemma när det passar dig. På träffarna delar du med dig hur andningsträningen går och om du har du några frågor kopplat till träningen eller föreläsningarna finns det möjlighet att ställa dem då.

Coachningen är en start mot en förändring och förbättring av din andning. När du väl blivit medveten om din andning, tränat på att andas bättre kan du ta hjälp av andningen i din vardag för att må bättre. Du kan kan även ha hjälp av andningstekniken vid akutsituationer som till exempel oro, smärta, ångest för att hantera situationen.

MÅLGRUPP:

För dig som är nyfiken på din andning eller som känner att din andning begränsar dig. För dig som har någon typ av andningsrelaterade problem såsom stress, sömnproblem, högt blodtryck, astma, oro, ångest, smärta och värk och som vill göra en förändring för att må bättre.

PRAKTISK INFORMATION:

Plats: Sandbäcksgatan 7 i Karlstad

Pris: 2500 kr/person. Relaxator, sleep tape 1 månad och 28-dagars medveten andningsträning samt digitala föreläsningar ingår i priset. Kursen är godkänd som friskvårdsbidrag.

Om du bokar tillsammans med en kompis är priset 2250 kr/person inkl material.

Anmälan/frågor: Skicka ett mejl till info@ask4life.se; eller sms:a till: 070-3080602.

Betalning: Swish 123 1 00 87 62 eller Bankgiro: 814-7621

Varmt välkommen!

Boka en föreläsning eller kurs om Medveten Andning        

Om du vill boka en föreläsning till din förening, arbetsplats, kamratgrupp eller något annat event, kontakta mig för offert.     

Välkommen!