Medveten andning

Andningen är ett fantastiskt verktyg för att må bättre. När vi är stressade, oroliga, spända är ofta andningen snabb och ytligt, vilket påverkar vår kropp, våra tankar och känslor.  

Är du nyfiken på din andning och vill förbättra den är du varmt välkommen på kursen i medveten andning. Genom att bli medveten om sin andning och börja andningsträna, kan du förändra och förbättra hur du andas för att må bättre. En optimal andning kan leda till bättre sömn, mer energi, ökad syresättning, förbättrad astma, mindre oro och ångest, en mer avslappnad kropp.

Upplägg av kursen:

Vi träffas fysiskt 3 gånger. 1,5 timme/gång. Första gången får du fylla i en enkät för att se hur din andning är. Du får kunskap om hur andningsträningen ska gå till med hjälp av Relaxatorn andningstränaren och sömntejpen. Du får prova produkterna så att du förstår hur det fungerar. Mellan träffarna andningstränar du hemma och tar del av digitala föreläsningar om medveten andning. På resterande träffar får du dela hur andningsträningen går, diskuterar och ställa frågor kopplat till föreläsningarna och andningsträningen. Vi kommer också att prova på olika andningsövningar.

Målgrupp:

Intresserade personer som vill må bättre. Har någon typ av andningsrelaterade problem såsom stress, sömnproblem, astma, oro, ångest, smärta och värk och som vill göra en förändring för att må bättre.

Praktisk information: Datum för våren uppdateras inom kort

Datum:

Tid: 17:30-19:00

Plats: Pilgården 1, Karlstad

Pris: 1250 kr inkl material (går att delbetala) Betalas i samband med kursstart.

Anmälan: Skicka ett mejl till info@ask4life.se; eller skicka ett sms till: 070-3080602. Anmälan är bindande.

Betalning: Swish 123 1 00 87 62 eller Bankgiro: 814-7621

Sista anmälningsdag: 27 september 2022

Tips!

  • Tidigare deltagare har använt arbetsplatsens friskvårdsbidrag till avgiften.
  • Det är också möjligt att dela upp avgiften, om du säger till i förväg.
  • Följ länken http://www.medvetenandning.se om du är nyfiken på vad medveten andning innebär.

Boka en föreläsning om Medveten Andning        

Hur vi andas de 1000 andetag vi tar varje timme påverkar varje liten del av vårt, våra tankar, känslor och fysiska kropp. Många har en andning med stor förbättringspotential. Du kanske är en av dem?

På föreläsningen får du mer kunskap om hur du ska andas bättre för att må bättre. Att sänka sin grundstress för att få en lugnare kropp och själ är grunden i medveten andning. Medveten andningsträning är ett effektivt verktyg vid sömnproblem, stresshantering, hjärtproblem, träning, viktnedgång, rädslor, astma och allergi.

Om du vill boka en föreläsning till din förening, arbetsplats, kamratgrupp eller något annat event, kontakta mig för offert.     

Välkommen!