Om mig

profilbild Anna

 

 

 

 

 

 

 

Mitt namn är Anna Sundkvist Kräutner. Sedan 2012 driver jag företaget ask4life. Hos mig kan du gå i Samtalsterapi, Energiflödesandning och Regressionsterapi. Jag har också kurser, föreläsningar och enskild konsultation i Medveten Andning och är även arrangör för Spa för själen.

Jag är diplomerad SER-terapeut på Akademin för SER-terapi i Helsingborg och certifierad andningsinstruktör i Medveten Andning, Jag är också utbildad till Spa för själen arrangör. Spa för själen är en metod för återhämtning och/eller grupputveckling under tystnad. 

1967 föddes jag i Ljungskile i Bohuslän, och flyttade till Värmland som 18-åring för att studera. Efter avslutade studier valde jag att bo kvar i Värmland. Jag är gift, har två barn och bor i Karlstad.

Hela mitt liv har jag arbetat med människor. Jag har alltid drivits av en vilja att lära känna mig själv bättre för att på så vis kunna ta ansvar för mitt liv och för att må bättre. Därför har jag provat på många olika former av terapi under årens lopp.

2010-2012 utbildade jag mig till SER-terapeut.

2014 upptäckte jag Medveten Andning och  utbildade mig även till andningsinstruktör eftersom jag själv upplevde positiva resultat på min hälsa när jag började praktisera Medveten Andning. Problemen med mina luftrör förbättrades avsevärt, jag började sova bättre, kunde lugna min stressade hjärna och kropp. Upptäckte också hur mycket mer jag orkar när jag andas medvetet i samband med träning. På vissa pass tejpar jag även munnen.

2016  kom jag i kontakt med Spa för själen, vilket är ett fantastiskt koncept för att komma ner i varv  och återhämta sig.

Jag hoppas att vi får tillfälle att mötas framöver.