Medveten Andning

Andas bättre- må bättre

All strävan efter förbättrad hälsa och ökat välbefinnande bör inkludera en förbättrad andning som en grundläggande komponent. Eftersom vi har andningen med oss vart vi än går kan vi tillämpa andningsträningen varsomhelst och när som helst och etablera nya andningsvanor på ett enkelt, billigt och effektivt sätt. Det är aldrig försent att förbättra sin andning. Förbättrade andningsvanor kan en positiv påverkan på många olika områden i vårt liv, exempelvis:

 • Sömnproblem: Förbättra din sömn och sömnkvalitet.
 • Stresshantering: För att snabbt komma ned i varv
 • Hjärtproblem: Stabilisera blodtrycket
 • Träning: Ökad uthållighet och snabbare återhämtning.
 • Studier: För bättre koncentration och inlärning.
 • Viktnedgång: mer energi och ökad förmåga att bränna fett.
 • Rädslor: Minskad oro och rädslor och ökad trygghet
 • Astman och allergi: Frigör trånga luftvägar

Läs mer om Medveten Andning  här:

Jag kom i kontakt med medveten andning 2014 och har sedan dess utbildat mig till instruktör för medveten andning och håller i kontinuerliga kurser och föreläsningar. Tar även emot mig enskilt för andningscoachning.  Hos mig kan du köpa det produkter till hjälp för en medveten andning.  Relaxator, boken medveten andning, Sleeptape och 28-dagars träningsprogram.

Tack vare medveten andning sover jag bättre och är mer utvilad på morgonen. Efter som jag tidigare var väldigt stressad och bet ihop tänderna på natten hade jag en bettskena, som jag numera inte behöver använda eftersom jag är avslappnad och har slutat bita ihop tänderna. Dessutom har min astma och allergi blivit avsevärt bättre. Sist men inte minst har jag genom en medveten och avslappnad andning minimerat mina tinnitusproblem.


Kurser i medveten andning

Datum för höstens kurser finner du här:

På kursen som är på 4 träffar ´90 min lär du dig mer om vad Medveten Andning innebär. Mellan träffarna ska du träna under 28-dagar för att förbättra din andning och må bättre. Första träffen går vi igenom vad 28-dagars andningsträning innebär:

 • Träna med Relaxatorn-andningstränare ca 15 min per dag (för att lära kroppen att förlänga utandningen och andas djupare i magen)
 • Sova med SleepTape (för att sova bättre och djupare) Om det känns läskigt kan man prova på dagen först
 • Träna fysisk aktivitet med stängd mun (Det kan tex vara promenader, cykel) så ofta man vill och kan.

På träffarna delar du med dig av dina erfarenheter och för stöd och stöttning av mig som instruktör i Medveten Andning och har stor erfarenhet av andningsrelaterade hälsoproblem.

Medveten Andningsträning – ett effektivt verktyg vid:

Plats: Pilgården 1, Karlstad (i Viken). Kan även ges direkt på företaget.

Investering: 1250 kr. I priset ingår Relaxator-andningstränare, Sleeptape, boken Medveten Andning och träningsprogram till ett värde av 450 kr.  Tidigare deltagare har kunnat använda sina friskvårdspengar till avgiften. Betalning sker i samband med kursstart.

Målgrupp: Intresserade personer som vill må bättre. Har någon typ av andningsrelaterade problem såsom stress, sömnproblem, astma, oro, ångest, smärta och värk och som vill göra en förändring för att må bättre.


Enskild andningskonsultation

Boka ett enskilt samtal för att prata om din andning och få konkreta tips på hur du kan förbättra din andning när du sover, i dina vardagssysslor, vid stress, vid smärta, vid träning för att stressa mindre, ha mindre ont, sova bättre, nå bättre resultat och helt enkelt må bättre.

Ett samtal är 60 minuter och kostar: 750 kr

Paketpris: 3 träffar, 60 min/ggn, Relaxator-andningstränare och Sleep tape ingår i priset.

Pris: 2000 kr inklusive moms för privatpersoner.

Boka en enskild konsultation


Föreläsning om Medveten Andning        

Hur vi andas de 1000 andetag vi tar varje timme påverkar varje liten del av vårt, våra tankar, känslor och fysiska kropp. Många har en andning med stor förbättringspotential. Du kanske är en av dem?

På föreläsningen får du mer kunskap om hur du ska andas bättre för att må bättre. Att sänka sin grundstress för att få en lugnare kropp och själ är grunden i medveten andning. Medveten andningsträning är ett effektivt verktyg vid sömnproblem, stresshantering, hjärtproblem, träning, viktnedgång, rädslor, astma och allergi.

Andningen är grunden för hälsa, energi och harmoni.   

Om du vill boka en föreläsning till din förening, arbetsplats, kamratgrupp eller något annat event, kontakta mig för offert.     

Kontakta mig här

Välkommen!