Varmt välkommen till ask4life!

Samtalsterapi, Regressionsterapi och Energiflödesandning är de terapiformer ask4life erbjuder, för att du ska kunna läkas, utvecklas och må bra.

Till mig kan du komma när du behöver hjälp med att komma vidare i livet. Genom att prata om dina problem lyfter vi dem till ytan för att du ska se dem och förstå dem. Varsamt lotsar jag dig  framåt för att du ska komma i kontakt med  dina känslor, din kropp och dina tankar.  Detta leder till bearbetning och förändring som gör att du kan leda dig själv bättre och må bättre. 

Medveten Andning för dig som har sömnproblem, en stressad hjärna och kropp som går på högvarv, oro och ångest, har brist på energi och återhämtning. För dig som har astma och allergi, sömnapné, högt blodtryck, smärta och värk i kroppen kan Medveten andning vara en stor hjälp för att må bättre. Medveten Andning är också effektivt vid fysisk aktivitet. Det leder till bättre syresättning, mer ork och bättre återhämtning. 

Boka mig för en föreläsning om Medveten Andning. 

Den 9 maj startar nästa kurs i Energiflödesandning. En metod som löser upp stress, trauman och spänningar som finns i kroppen.

ask4life erbjuder  SPA för själen för dig som vill komma ner i varv och är i behov av återhämtning under tystnad. Vi arrangerar även spa för själen på företag. 

Varmt välkommen!

Anna Sundkvist Kräutner

Diplomerad SER-terapeut, certifierad andningsinstruktör i Medveten Andning och arrangör för SPA för själen.

Följ mig på Instagram: ask4life_samtalochandning

SER-3 4cm_300